HTML

EzerFigUra

Minden ami Lego, készletekről, saját alkotásokról, akciókról, készletek végigjátszásairól szól az ezerfigura.blog.hu!

Friss topikok

  • Konstans: Most vettem észre... Az utolsó képen a jobb oldali láncfüzér kicsúszott a helyéről, a bal oldalon ... (2014.01.27. 15:36) 2. Heti apróságok!
  • Konstans: @az orcus secundus: Köszönöm a biztató szavaidat, mindent megteszek, hogy ez a blog is legalább an... (2014.01.14. 22:39) Házirend, Blogrend!!!

Címkék

A hobbim!

2014.03.25. 22:02 Konstans

Sziasztok! 
Ismeritek azt az érzést amikor a munka, iskola, egyéb kötelezettségeitek miatt nincs energiátok, kedvetek a szabadidős tevékenységeitekhez? Életemben talán most jutottam el erre a pontra. Az elmúlt pár hétben nem volt kedvem Legozni... 

Nathan-Sawaya-Untitled-4.jpg

Közeli ismerőseim tudják, hogy én "akkor nem Legozom, ha alszom" 
Annyi minden össze jött,hogy nem volt kedvem leülni építeni semmit,de még blogolni sem. Ám pár új ötlet ill. az építés hiánya vissza hozta azt az egészséges hajlamomat az építés felé, hogy tovább tudjam csinálni a blogot. :)
Ezt a kis periódust egy ici-pici szünetnek veszem!  
Persze visszatértemet egy rajzzal is szeretném varázslatosabbá tenni. Az egyik gödöllői hévre (927-es oldala) készítettem egy vagány piszokrajzot. (Azt ne nézzétek, hogy rajzból soha nem voltam jó!) 

2014-03-25 01.28.02.jpg
A mestermű hajnalban készült! Fel se tűnt, hogy mennyire nem egyeznek az arányok a jobb karja vékonka lett, a jobb lába rövidebb lett, de ettől egyedi és ettől az én minifigurám!      Classic Smiley! :) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezerfigura.blog.hu/api/trackback/id/tr665879110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása